Varrott Világom

MacskaPénztárca .. te is szeretsz pakolni?

Mi minden fér bele … Egy női pénztárca ritkán aprócska. Szeretjük megtömni .. van aki pénzel, van aki – mint én is – papírfecnikkel  Éppen ezért kell a sok hely. De persze sok minden más is elfér benne .. telefon, zsepi, szájfény, toll … Vastag vászon anyagból készült, merevített belsővel. Bankkártyáknak 4 hely van benne. Az… Tovább »

Furcsa páros

Vagy mégsem? Pakolásztam az anyagokat, és egymás mellé került a drapp tollas és ez a meggypiros pöttyös anyag na meg egy farmernaci. Pénztárcát már úgy is terveztem varrni, így adott volt hogy mi készüljön belőlük! Szerintem állati lett 😉Szerinted?... Tovább »

Pénztárca, ahogy én szeretem

Szép napot! A legnehezebb egy kérés teljesítésénél, mikor nem tudom az illető mit szeret! Mik a kedvenc színei, mire szeretné használni … ez a pénztárca is így készült egy kisgyermekes anyukának, így csak remélni tudom, hogy elég modern, stílusos és jól kiszolgálja őt a mindennapokban 🙂 Készítenél te is magadnak? A videó alapján biztosan menni… Tovább »

A virágok és a farmer találkozása

Szép napot! Gyönyörűen süt a nap ma reggel 🙂 Végre !! A tegnapi napon hoztam egy virágos pénztárcát .. nem maradhatott árván így készült hozzá egy táska is!  Az eleje a virágos anyag és farmer párosa. A hátulja csak farmer. Belül 3 nyitott zseb és egy cipzáras zseb található. Hogy mi az a fekete gumi… Tovább »

Tavaszváró virágos pénztárca

Sziasztok! Február 2-án egy népi mondás szerint a maci kibújik a barlangjából. Ha meglátja az árnyékát vissza megy és még hosszú időn keresztül tart a tél! Hát ahogy a mai időjárás alakul árnyékot azt nem fog látni 🙂 Éppen ezért én egy virágos pénztárcával készültem ! Hajrá tavasz 🙂... Tovább »

Egy különleges pénztárca

Kapok néha nagyon különleges kéréseket, amiket kihívás teljesíteni. Nagyon szeretem ezeket a kihívásokat. Ennek az ötlete egy neten találta képről származott.  A kérés egy pénztárca volt, amiben külön hely van az aprópénznek, külön a bankkártyáknak és egyéb iratoknak és külön hely a papírpénznek!  ... Tovább »

Mikor találkozik a farmer és a toll

Szerettem volna lecserélni a pénztárcámat, de persze nem akartam semmi hagyományosat. Van rajta rejtett zseb, aprópénznek cipzáros zseb, mögé került a papírpénz. A másik oldalon kaptak helyet a bankkártyáim. Középre pedig jöhet bármi .. kicsit olyan mint egy neszeszer. Telefon vagy kulcs is elfér vagy akár a személyes iratok.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!